Hallo mijn naam is Shurinne ook Rinia genoemd

Ik heb een hobby al meer dan 30 jaar. Vanaf jong maakte ik lekkere taarten en snacks voor familie zoals: mijn kinderen, klein kinderen, petekinderen, nichtjes en neefjes en ook voor kinderen uit mijn buurt als ze jarig was. Dankzij mijn hobby en opgedane ervaring was ik meer dan 8 jaar aan het voorbereiden om met een eenmanszaak te beginnen. Mijn bakken en decoratie van taarten en ook cateraar achtergrond komt uiteraard goed van pas met het opstarten van een eigen bedrijf. Daarnaast heb ik de laatste jaren ook verdiept in de ondernemerschap en marketing en ook mijzelf specialiseren met taarten decoreren.

Educatie en Kennis

Het spreekt voor zich dat ik door mijn meer dan 30 jarige ervaring met mijn zoete hobby, dat ik voldoende kennis heb vergaard van het maken van taarten en snacks voor mijn familie en vrienden. Ik weet bijvoorbeeld exact waar ik naar moet kijken wat betreft de inkoop van kwalitatief producten voor kwalitatieve taarten en snacks.

Ik heb verschillende cursus gedaan zoals Veiligheid, budget cursus, taarten en cupcakes, taart decoratie, cateraar, ik ging meer verdiepen in het decoreren van taarten en daardoor heb ik alle 4 Amerikaanse Wilton cursus gedaan en 5 certificaten behaald, en ook deed ik aan de 3 PME decoratie cursus van Engeland, daardoor heb ik 3 diploma’s behaald en mijn master certificaat. Hierna heb ik ook mijn HACCP certificaat behaald. Ook een cursus MKB (Bedrijfsadministratie, marketing en personeel en organisatie). Deze certificaten en diploma's zijn een nuttige aanvulling voor wat ik graag wil doen in mijn bedrijf.

Het Bedrijf idee "Kaya Dushi"

Het idee is om het te exploiteren van taarten en snacks, deze taarten en snacks worden met de meeste liefde, zorg en geduld geselecteerd en gemaakt, wederom van hoogwaardige kwaliteit, en ze worden netjes ingepakt en verkocht.

Het standaardassortiment van Kaya Dushi bestaat uit:
• Ruime keuze Antilliaanse taarten (meer dan 60 variëteiten en Smaken) bijvoorbeeld:
• de beroemdste cashewnotentaart
• Vinger snacks (meer dan 70 variëteiten)
• Cupcakes van fondant crème of marsepein (meer dan 50 variëteiten en smaken) 
• Suikerbloemen
• Antilliaanse lekkernijen
• En nog veel meer.
De taarten kunnen voorzien worden van een gepersonaliseerd vignet voor bijvoorbeeld huwelijksfeesten, geboorte, verjaardagen, baby shower, bedrijven enzovoorts.

Bedrijfsgegevens: vanuit huis
Naam bedrijf: Kaya Dushi
Adres: snoekenveen 807 3205CJ Spijkenisse 

KvK nr: 71961356

Bankrekening nr: NL54ABNA0824247000
Ter name van Kaya Dushi

Zie foto's: diploma's en certificaten 😊👇